Initiatiefgroepleden André Steenbergen en Harry Bulthuis in gesprek met Peter Raumann van bridgeclub De Overslag.

De afgelopen weken is er veel gepraat over De Boerhoorn. De initiatiefgroep is blij met de vele gesprekken met huidige gebruikers van het ontmoetingscentrum en met inwoners van Zuidwolde. Er kwamen ruim 350 reacties op de vragen hoe belangrijk mensen de voorziening voor Zuidwolde vinden, hoe ze de voorziening nu ervaren en welke wensen en ideeën er zijn ter verbetering.
De komende maanden werken we de resultaten uit om uiteindelijk tot een advies voor het toekomstig beheer te komen. In het najaar presenteren we de eerste resultaten in een open informatieavond voor iedereen die hierin geïnteresseerd is.


Hartelijk dank of alsnog uitgenodigd
We bedanken iedereen die de moeite heeft genomen om met ons in gesprek te gaan of digitaal te reageren. Het is belangrijk dat we weten hoe mensen aankijken tegen de toekomst van een voorziening die er vóór Zuidwoldigers is. En ook meer dóór Zuidwoldigers beheerd gaat worden. De gemeente wil het beheer bij de bevolking neerleggen. We gaan bekijken hoe dat zou kunnen en hopen dat zoveel mogelijk mensen zich hierin kunnen vinden.
Tot die tijd kan iedereen die nog een reactie kwijt wil over de huidige of toekomstige situatie reageren. Neem gerust contact met een van ons op of vul deze vragenlijst in. Ook zelfstandigen en particulieren die De Boerhoorn weleens gebruiken of zouden willen gebruiken, worden hiertoe van harte uitgenodigd.
De initiatiefgroepleden zijn: Kees Alberts, Rieks van Lubek, Harry Bulthuis, Henk Duinkerken, Germa Kitslaar, Josette van Heijst, André Steenbergen en Karin Boer. We zijn per mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Initiatiefgroeplid Rieks van Lubek en klankbordgroeplid Lotte Koolhof met de vrijwilligers van de Speelotheek.