Dorpsbelangen Zuidwolde heeft eindelijk een nieuwe website!

Begin dit jaar werd voorzitter Dik Zantingh per e-mail benaderd door een nieuwe bewoner van Zuidwolde, Paul Tuijnman, met een verrassend voorstel. Paul, beeldend kunstenaar, illustrator en vormgever, gaf aan dat hij er wel voor voelde om iets te doen aan de uitstraling van Dorpsbelangen, die naar zijn mening toch wel iets te wensen over liet.

Dik Zantingh liet er uiteraard geen gras over groeien en een nadere kennismaking volgde spoedig bij Paul thuis, waar Dik al snel enthousiast werd over het werk van Paul en diens stijl van werken. De beide heren vonden het een goed idee om het thema van het Wapen van Zuidwolde (de twee wildemannen) te gebruiken voor een nieuw logo. Het heeft daarna nog geruime tijd geduurd voor Paul het idee ging uitwerken, want ja, kunstenaars, druk, druk, druk, u kent dat wel. Dik Zantingh versaagde echter niet en zijn vasthoudendheid wierp uiteindelijk vrucht af.

U ziet hier het resultaat: Paul Tuijnman heeft niet alleen een nieuw logo ontworpen, maar ook gelijk de website ingrijpend veranderd. Het is een weblog geworden, wat een aanmerkelijke verbetering van de communicatie van Dorpsbelangen met haar leden enerzijds en naar de buitenwereld anderzijds inhoudt. Niet alleen is het plaatsen van nieuwe artikelen veel eenvoudiger geworden, ook is er een interessant stuk interaktiviteit toegevoegd. Bezoekers van deze website kunnen reageren op geplaatste artikelen, maar ook worden de bewoners van Zuidwolde in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan discussies op het FORUM.

Wij zijn erg blij met deze aanwinst en hopen natuurlijk op veel bezoekers!