Johan Meijer

Bestuurslid

Hallo allemaal,

Ik ben Johan Meijer. Al 20 jaar woonachtig in het mooie Zuidwolde. Hiervoor woonde ik in “Het mooiste stukje Drenthe in Friesland” Appelscha.

We wonen hier graag. Zuidwolde is een mooi dorp en ligt in een prachtige omgeving. Vlak bij de grote wegen zonder er last van te hebben.

Ik ben 70 jaar oud en dus gepensioneerd. In mijn werkzame leven werkte ik bij een groot internationaal bedrijf. Onze divisie hield zich bezig met vlakglas voor de huishoudelijk toepassing. Als stafdienst ondersteunde ik onze productiebedrijven. Om de week in het vliegtuig en in vele landen gewerkt. Als projectleider bedrijven opzetten, maar helaas ook leeg maken. Verder ondersteuning bij grotere investeringen en het optimaliseren van de producties. Heel afwisselend en uitdagend werk. Bijzonder ook om met verschillende culturen te werken.

Samen met Alie genieten we van ons grote gezin. Samen hebben we 5 dochters en 5 kleinkinderen.  Ook is er het nodige mantelzorgwerk. We fietsen graag in onze mooie omgeving, maar zijn ook regelmatig in de Achterhoek te vinden waar we een stacaravan hebben.

Sinds begin 2018 ben ik bestuurslid van Dorpsbelangen Zuidwolde. Ben erg geïnteresseerd in de ontwikkelingen van ons mooie dorp en draag hier graag in bij.